Today Amazon Quiz – 4th October 2020 | Win Samsung Galaxy M21

Hello friends welcome to Trickzon blog i hope you doing well I am Back With new Amazon quiz today in which you can win Galaxy Note 10

Table of Contents

Amazon Today Galaxy Note 10 Quiz Answers

 

Amazon Quiz Today Answers | 4th October 2020 | Win Samsung Galaxy M21

1) What type of music did the Marathi film “The Disciple”, that won the International Critics Award in the Venice Film Festival, focus on?

Ans :Indian Classical

2)According to a recent report by the National Statistical Office, which Indian state topped with a 96.2% literacy rate in the year 2017-18?

Ans :Kerala

3)‘Sustainable Shipping for a Sustainable Planet’ is the 2020 theme for which day, to be observed on 26th September this year?

Ans :World Maritime Day

4)Which Bollywood actor has recently been appointed the Chairman, National School of Drama Society?

Ans :Paresh Rawal

5)The MVP for the 2019-20 NBA Regular Season represents which country in international basketball?

Ans : Greece


Amazon Quiz Today Answers | 30th September 2020 | Win Samsung Galaxy M21

Question 1: Arundhati Roy won the Booker prize in 1997 for her debut novel. What was the novel called?

Answer 1 : The God of Small Things

Question 2: Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?

Answer 2 : Cycling

Question 3: Whish of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’?

Answer 3 : Jan Koum

Question 4: In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?

Answer 4 : Sheep

Question 5: Which company has made the humanoid robot known as ASIMO?

Answer 5 : Honda


Amazon Quiz Today Answers | 26th September 2020 | Win Samsung Galaxy S20+

Question 1: Pierre-Emerick Aubameyang, who recently re-signed with Arsenal, represents which country in international football?

Answer 1 – Gabon

Question 2: Meenaxi: A Tale of Three Cities’ is a movie directed by which painter born on September 17th?

Answer 2 – M.F Husain

Question 3: Which Asian city tops the list in the recently released ‘Global Smart City Index’?

Answer 3 – Singapore

Question 4: Which of these examinations scheduled on November 29th will now be for 2 hours instead of the earlier 3 hours duration?

Answer 4 – CAT

Question 5: What is this beautiful natural phenomenon called?

Answer 5 – Aurora Borealis

Amazon Samsung Galaxy S20+ Quiz


Amazon Quiz Today Answers | 13th September 2020 | Win Samsung Galaxy S20+

Question 1. Kevin Mayer stepped down from his position as the chief executive officer of which social networking service that’s owned by ByteDance?

Answer 1 – Tiktok

Question 2. Which country recently discovered a large natural gas reserve off the Black Sea coast?

Answer 2 – Turkey

Question 3. Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park recently named an elephant calf after which author and philanthropist?

Answer 3 – Sudha Murthy

Question 4. Which West Indies allrounder recently became the first bowler to take 500 wickets in T20 cricket?

Answer 4 – Dwayne Bravo

Question 5. Father Gaston Roberge, who recently passed away, set up the Chitrabani film studies institute with the help of which famous personality?

Answer 5 – Satyajit Ray

Amazon Samsung Galaxy S20+ Quiz


Amazon Quiz Today Answers | 11th September 2020 | Win Samsung Galaxy Buds+

Question 1. Skyroot Aerospace became the first successful Indian private company to build a homegrown rocket engine. Who was the rocket named after?

Answer 1 – CV Raman

Question 2. Renowned poet Rahat Indori who recently passed away was known for his contributions to the poetry of which language?

Answer 2 – Urdu

Question 3. Pandit Jasraj, the legendary Indian classical vocalist, who recently passed away, belonged to which gharana?

Answer 3 – Mewati Gharana

Question 4.Who did Joe Biden name as his running mate for Vice President in the US Presidential race?

Answer 4 – Kamala Harris

Question 5.In which of these countries do brothers serve as President and Prime Minister?

Answer 5 – Sri Lanka

Amazon Samsung Galaxy Buds Quiz Answers


Amazon Quiz Today Answers | 2nd August 2020 | Win Galaxy Note 10

Question 1. Hemang Amin, who was appointed as the interim CEO of BCCI, is the chief operating officer of which sports league in India?

Answer is – IPL

Question 2. Which day is celebrated on July 12th every year to commemorate a young Pakistani activist’s fight for women’s rights in education?

Answer is – Malala Day

Question 3. Which Indian has recently been named as the recipient of the 2020 Von Karman Award, given to achievers in the field of Astronautics?

Answer is – Kailasavadaivoo Sivan

Question 4.Pasakha Industrial Estate is located in . India has recently opened new trade routes for it.

Answer is – Bhutan

Question 5. Which company has recently launched a video conferencing app called ‘BlueJeans’ in collaboration with Verizon?

Answer is – Airtel

Amazon Galaxy Note 10 Quiz


Amazon Galaxy Note 10 Quiz Answers – 7th June 2020

Question 1. Which technology giant recently acquired Giphy for $400 million?

Answer 1 is – Facebook

Question 2. May 29 is celebrated as the International Day of UN Peacekeepers. How are the Peacekeepers often referred to as?

Answer 2 is – Blue Helmets

Question 3. Which Indian conglomerate recently announced the acquisition of spice-maker Sunrise Foods?

Answer 3 is – ITC

Question 4. The Grand Renaissance Dam earlier known as the Millennium Dam, slated to be the largest dam in Africa, is being built in which country?

Answer 4 is – Ethiopia

Question 5. Kangra tea, which is known to boost immunity, comes from which Indian state?

Answer 5 is – Himachal Pradesh


Amazon Quiz Galaxy Note 10 Quiz Answers – 15th April 2020

1) ‘Shared Cultures, Shared Heritage, Shared Responsibility’ is the 2020 theme for which day started by UNESCO and observed on April 18?

Ans – International Day for Monuments and Sites

2) Which of these actors who acted as a rapper in his debut movie, would star in a spiritual sequel to the 2005 hit Bunty aur Babli?

Ans – Siddhant Chaturvedi

3) Which Indian scientist born on April 14th, was the recipient of the prestigious Dr APJ Abdul Kalam award in 2019?

Ans – K Sivan

4) On 13th April, India pays homage to the victims of which infamous massacre in 1919?

Ans – Jalianwalabagh Massacre

5) The non profit body AIF has launched an initiative to protect the underprivileged communities against the COVID- 19 crisis. Expand AIF.

Ans – American India Foundation

Join Telegram Channel & Save 15000 monthly?

X
%d bloggers like this: